Strona glówna Kontakt

Wyroby wędliniarskie

 


KIEŁBASA MARKOWSKA

Wyrób wędliniarski produkowany według starej tradycyjnej receptury.

» wiecej

SCHAB WĘDZONY MARKOWSKI

Wyrób wytwarzany według starej tradycyjnej receptury, marynowany w ziołach.

» wiecej

KIEŁBASA MARKOWSKA Sucha

KIEŁBASA MARKOWSKA SUCHA – wyrób suszony około 3 tygodni.

» wiecej

KABANOSY MARKOWSKIE

Wyrób wędliniarski produkowany według starej tradycyjnej receptury, w naturalnych baranich jelitach.

» wiecej

Markowa Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta

37-120 Markowa 409
tel. 17 226 55 57, 17 225 03 19, fax 17 225 03 18,
Przedstawiciel Handlowy kom. 570-860-863
e-mail: biuro@markowska.pl


Copyrights © 2010. Wszelkie prawa zastrzeżone przez Markowa Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta

created by: Vizuo

Podkarpackie smaki stat4u stat4u