Strona glówna Kontakt

Wyroby wędliniarskie

 

7.08.2010 r. - Lesko

I nagroda w konkursie "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów" za KIEŁBASĘ SUCHĄ MARKOWSKĄ.

7.08.2010 r. - Lesko

Nagroda Specjalna Marszałka Województwa X Edycja Finału Wojewódzkiego Konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów"

Marszałek Województwa Podkarpackiego Zygmunt Cholewiński

Boże Narodzenie 2009 r. - Łańcut

Podziękowanie od Zarządu i Członków Szkolnego Koła Caritas im. Bł. Edmunda Bojanowskiego, działającego przy II LO w Łańcucie, za szlachetność i dobroć serca, która objawiła się, w hojnym geście wsparcia naszej świątecznej akcji "Boże narodzenie 2009".

10.12. 2009 r. - Wysoka

Podziękowanie dla Państwa Fołtów za pomoc w organizacji Dnia Hotelarstwa i Gastronomii.

4-5.07.2009 r. - Sandomierz

Jarmark Jagieloński - Międzynarodowy Turniej Rycerski o Miecz Zawiszy Czarnego z Garbowa

17.06.2009 r. - Rzeszów

CERTYFIKAT LAUREATA KAPITUŁA KONKURSU przyznaje znak i tytuł "NIEPOWTARZALNY SMAK" dla wędliny "KIEŁBASA MARKOWSKA"

Rektor Uniwersytetu Rzeszowskiego  Stanisław Uliasz
Wojewoda Podkarpacki  Mirosław Karapyta

10.06.2009 r. - Trzciana

Podziękowanie za czynny udział w sesji ekologicznej: "Zdrowa planeta - zdrowy człowiek" organizowanej pod hasłem "Czy wiesz co jesz"

Zespół Szkół Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k/Rzeszowa

14-15.02.2009 r. - Lublin

NAJLEPSZY PRODUKT Przebój "Festiwalu Smaków" za KIEŁBASĘ MARKOWSKĄ.

 

2006 r. - Zamość

WYRÓŻNIENIE za bogatą i różnorodną ofertę produktów regionalnych

Jarmark Hetmański - Zamość 2006

 

 

18.09.2005 r. - Łowisko

II NAGRODA w wojewódzkim finale konkursu "NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO" za "PRZYSMAK ZAPIEKANY MARKOWSKI"

 

 

II MIEJSCE w finale Nasze Kulinarne Dziedzictwo 2005 za PRZYSMAK ZAPIEKANY MARKOWSKI

Marszałek Województwa Podkarpackiego Leszek Deptuła

 

14.07.2005 r. - Szczyrzyc

I JARMARK CYSTERSKI I ŚWIĘTA OWOCOBRANIA TARGI TRADYCYJNEJ I REGIONALNEJ ŻYWNOŚCI

26.06.2005 r. - Boguchwała

Wyróznienie w konkursie "NAJLEPSZY PRODUKT REGIONALNY i TRADYCYJNY" podczas dni otwartych ( Ośrodek Doradztwa Rolniczego) - za "PRZYSMAK ZAPIEKANY MARKOWSKI".

14.10.2005 r. - Tarnów

"SPECJAL REGIONALNY" - za "KIEłBASĘ WIEJSKĄ MARKOWSKĄ" - targi ECOLIFE 2005r. Polskie Towarzystwo Promocji Zdrowego Zycia i Zywnosci z siedziba w Tarnowie.

20-22.05.2005 r. - Krosno

I NAGRODA na XXVI Krośnieńskich Targach EUROREGIONALNYCH "KONTAKT 2005r." za "KIEŁBASĘ WIEJSKĄ Z MARKOWEJ

7.10.2004 r. - targi POLAGRA - FARM 2004 r. Poznań

I NAGRODA w finale konkursu NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO na najlepszy polski regionalny produkt zywnosciowy "ZŁOTA PERŁA 2004 r." za “KIEŁBASĘ MARKOWSKĄ

11.09.2004 r. -  Krzeszów

NAGRODA MARSZAŁKA WOJEWÓDZTWA PODKARPACKIEGO za zajecie I MIEJSCA w wojewódzkim finale konkursu "NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO" za "KIEŁBASĘ MARKOWSKĄ"

2.06.2004 r. - Warszawa

DYPLOM za udział w realizacji Programu "Dzień Przedsiębiorczości 2004" przygotowującego młodzież do świadomego wyboru drogi zawodowej i ścieżki edukacyjnej.

Markowa Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta

37-120 Markowa 409
tel. 17 226 55 57, 17 225 03 19, fax 17 225 03 18,
Przedstawiciel Handlowy kom. 570-860-863
e-mail: biuro@markowska.pl


Copyrights © 2010. Wszelkie prawa zastrzeżone przez Markowa Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta

created by: Vizuo

Podkarpackie smaki stat4u stat4u